Skip to main content

Featured

Star Wars Coke Cans

Star Wars Coke Cans . Disneyland and walt disney world's star wars: The rise of skywalker on december 22. Star Wars la CocaCola è canone. Spunta la descrizione su Wookipedia from www.starwarsnews.it Powerful spherical explosives that first appeared in 1977's star wars (the weapon would. The rise of skywalker on december 22. An out of this world design.

Turkiyenin En Cok Izlenen Youtube Videosu


Turkiyenin En Cok Izlenen Youtube Videosu. Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan youtube, 2015 yılı için listeler açıklamaya başladı. Youtube istatistiklerine göre tüm zamanların en çok izlenen 30 videosu listelenmiştir.

Gençlerin yeni gelir kapısı Youtube kanalları Son Medya Tarafsız
Gençlerin yeni gelir kapısı Youtube kanalları Son Medya Tarafsız from www.sonmedya.com.tr

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan youtube, 2015 yılı için listeler açıklamaya başladı. 2020 vfşl yaz mevsimi ödülleri & kazananların tepkileri. Avea'nın youtube kanalı 119 video ile 1,5 milyon gösterime yaklaşıyor.

Listedeki Veriler 26 Temmuz 2020 Tarihine Ait Resmi Rakamlara Dayanmaktadır.


Youtube istatistiklerine göre tüm zamanların en çok izlenen 30 videosu listelenmiştir. Son olarak ise, söz dizi youtube kanalına ait 3.240.166.809. Kanalın 4.23 milyon abonesi ve 5.349 videosu bulunuyor.

About Press Copyright Contact Us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How Youtube Works Test New Features Press Copyright Contact Us Creators.


İşte bu içeriklerden bir tanesi 1 milyar izlenme rakamına çok yakın durumda bulunuyor. Spotify tarafından paylaşılan 2020 trendleri listesine baktığımızda geride bıraktığımız yıla rap müziğin damga vurduğunu görmüştük. Az daha 1.5 yıl geçmiş olmasına rağmen tablo değişmedi.

Sürekli Olarak Büyüyen Bir Arşive Sahip Olan Platform, Elbette Türkiye’de De Çok Popüler Durumda.


Avea'nın youtube hesabı temmuz 2009'da açılmış. Bu madde, youtube 'da en çok abonesi olan 25 türkiye merkezli kanalı içermektedir. İşte youtube’da en çok izlenilen türk videoları listesi:

Samsung Türkiye Ocak 2011'De Youtube'a Kayıt Olmuş Ve.


Fifa20 için en iyi 14 hücum taktiği. Enes batur ‘un videoları toplamda 7,2 milyar kez izlenmiş ve her bir videosu da ortalama 5 milyon kez görüntülenmekte. 8 ekim 2016’da youtube’a yüklenen video yurt dışında birçok ebeveyn tarafından ezbere biliniyor.

Youtube'un Açıkladığı Listelere Göre Türkiye'de


Youtube içerisinde hemen her konuda bir içerik bulmak mümkün. 1 milyardan fazla izlenmeye sahip 70 adet video bulunmaktadır. İşte youtube'da tüm zamanların en çok izlenen 10 videosu.


Comments

Popular Posts